måndag 10 november 2008

Stolar.

Att sitta ner en hel dag framför datorn är inte alltid helt lätt, ömma axlar/nacke, trött korsrygg och stela knän är ganska vanligt efter ett 12-timmarspass. Jag försöker att variera mig med att stå upp emellanåt samt att dra lite i mitt gummiband som jag fäster i fönstergallret. Idag fick vi även tre nya stolar på prov, sk sadelstolar utan ryggstöd.
.
Salli:
"Salli Twin är en välgörande stol för både kvinnor och män. Den tvådelade sitsen gör den till en utomordentlig stol för både kvinnor och män med minskat tryck på genitalierna. Höjden justeras lätt med hjälp av en gascylinder och stolen kan tippas med ett handreglage. Gaspelare och fotkryss i aluminium.Salli Twin är en välgörande stol för både kvinnor och män. Den tvådelade sitsen gör den till en utomordentlig stol för både kvinnor och män med minskat tryck på genitalierna. Höjden justeras lätt med hjälp av en gascylinder och stolen kan tippas med ett handreglage. Gaspelare och fotkryss i aluminium"
.

Dynamo In Charge

"Dynamo In Charge är en funktionellt designad sadelstol för moderna kontor och arbetsplatser. Smidig greppbåge som gör att du snabbt kan ta tag i stolen när du behöver den. Figursydd avtagbar klädsel i olika material och färger. "
.
Back App
"Efter samma princip som att med balansbräda rehabilitera och träna vrister och knän har man nu skapat en stol som ger dig möjlighet att träna den djupa, viktiga stöd- och stabiliseringsmuskulaturen runt ryggraden under tiden som du utför ditt vanliga jobb. Denna muskulatur som sällan tränas är mycket viktig för att förebygga ryggbesvär. "

Beskrivningarna är hämtade från Ergoff.se

Min favorit är "gungstolen", lite synd bara att den inte har hjul man känner sig lite väl fast.
Gissar att den kan ge en smula träningsvärk åt en del kollegor =)

3 kommentarer:

*~Miss Attitude~* sa...

åååh vilken fin blogg du har.. haha inte långt ifrån min. =)
Fint med rosa och svart!!

Unknown sa...

Vahettere..

Lycka till att få Kjell att godkänna nån av dom där designer-stolarna!
(^_^)
(Och om du får igenom det, beställ en extra till post-Linda.)
*hehe*

PtTess sa...

utmanad