onsdag 15 oktober 2008

Hässelbyloppet video

Filmades vid målgången i söndags. Småjoggandes och med händerna som stöd på nyopererade magen :) Jag fick träningsvärk i rumpan/baksida lår dagen efter loppet, märktes att jag tröck på ordentligt iaf. Magen var opåverkad. Igår provade jag att jogga lite när jag var ute på en kvällspromenad, magen kändes betydligt bättre än i söndags och jag behövde inte hålla handen som stöd *yay* Snart kan jag nog springa ordentligt igen.

Klicka här för att se filmen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sötnos! Syns att du hade massor att ge..får bli nästa gång.

Anonym sa...

Jag har ju mått dåligt sen jag var liten. Har troligen varit deprimerad sen jag var 11. Har haft både kullar och dalar där, med diverse dumheter inblandat. Sen blev jag tillsammans med Jimmy och då tyckte min "föräldrar" att han inte var god nog för mig, att jag var för jobbigt med att jag mådde dåligt och visade det genom att säga upp kontakten med mig. Vissa stunder saknar jag dom tokmycket, speciellt pappa. Honom har jag inte pratat med på 3 år. Mamma svarar iaf om jag ringer och lite så. Så då klottrar jag ner mina dumma tankar i bloggen. Min terapi :)
Så det är väl ungefär så det är. Jg har fått klara mig så gott som själv sen jag var 15 då dom började tycka att mitt mående blev för mycket. Men jag har Jimmy och hans mamma iaf! Men just nu är jag så gott som frisk, mår kanon och längtar efter min valp! :)
/Angelica